Erdek M.Y.O'da Mezuniyet Coşkusu

Erdek M.Y.O

Erdek M.Y.O da Turizm ve Otel İşletmeciliği bölümünden 68, Yerel Yönetimler bölümünden 68 kişi olmak üzere toplam 136 öğrenci mezun oldu.






Balıkesir Üniversitesi Erdek Meslek Yüksek Okulunun 2011-2012 Eğitim Öğretim  yılı mezuniyet töreni Erdek Meslek Yüksek Okulu bahçesinde düzenlenen törenle kutlandı.

Törene, Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahir ALKAN, Erdek Kaymakamı İsmail KAYGISIZ, Erdek Belediye Başkan vekili Melek DECAN, Garnizon Komutanı Dr.Dz.Kd.Alb İskender TUNABOYLU, Başsavcı Raşit Emir DELLAL, akademik üyeler, bürokratlar, öğrenci velileri, misafirler ve öğrenciler katıldı. Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahir ALKAN ve Erdek Meslek Yüksek Okulu Müdürü, Yrd.Doç Sedat YUMUŞAK birer konuşma yaptılar. Erdek M.Y.O da Turizm ve Otel İşletmeciliği bölümünden 68, Yerel Yönetimler bölümünden 68 kişi olmak üzere toplam 136 öğrenci mezun oldu.

Daha sonra ödül törenine geçilerek dereceye giren öğrencilere sertifika ve onur belgesi verildi.Yerel Yönetimler birincisi olan Hasan YELEKİN'e ödülünü Rektör Prof .Dr Mahir ALKAN,Turizm ve Otelcilik bölümü birincisi olan Mesut YILDIRIM'a ödülünü Kaymakam İsmail KAYGISIZ verdiler. Kaymakam İsmail KAYGISIZ, Öğrencilerin mezuniyet töreninde olmaktan mutluluk duyuyorum, tüm öğrencilere bundan sonraki hayatlarında başarılar diliyorum dedi. Törenin olmazsa olmazı kep atma gösterisi ile tören sona erdi






Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı